Ik ben Volunteer!

Hartstikke tof dat jij ons komt helpen als Volunteer deze zomer! Wij hebben alle belangrijke informatie hieronder even voor je op een rijtje gezet:

 Volunteershome

Ieder stadion heeft een eigen Volunteershome. Dit is de uitvalsbasis voor de Volunteers. Hier meld je je voorafgaand aan je dienst, kun je relaxen als je even pauze hebt en kan je gezellig met je medevolunteers bijkletsen na afloop van je dienst. Je Venue Volunteer Manager staat hier, samen met de Volunteers Volunteerhome, klaar om je vragen te beantwoorden over je shift.

Zorg dat je je altijd binnen in het Volunteershome meldt als je shift start, zodat je geregistreerd bent. Daarnaast ontvang je hier je consumptiebonnen voor eten en drinken. Mocht je vertraging hebben, ziek zijn of een andere reden waarom je niet of later aanwezig bent, bel altijd naar het Volunteershome --> 06-20252783. Bij verdere vragen kun je je richten tot je Venue Volunteer Manager.

Planbition

Inmiddels heb je via een automatische mailing een planningsmail ontvangen. Hierbij heb je ingelogd via app.planbition.nl en je diensten bevestigd. In je planning heb je kunnen zien:

-          Welke functie je gaat uitvoeren

-          Op welke data je bent ingezet

-          Waar je meldlocatie is

-          Wat de start- en eindtijd van je dienst is

Let op: Niets is zo veranderlijk als een evenement. Een flexibele instelling is belangrijk. Je planning kan nog wijzigen in de aanloop naar het evenement. Controleer iedere dag of voor vertrek nog even je planning. Je rooster dient ook als registratie, zodat wij weten wie op welk moment werkzaam is tijdens calamiteiten.

Heb je geen planningsmail ontvangen? Neem dan contact op met je Venue Volunteer Manager.

Heb je je diensten nog niet bevestigd? Doe dit dan zo snel mogelijk!

 Accreditatie

Een accreditatie is één van de belangrijkste onderdelen om het EK veilig te laten verlopen. Op deze manier weten we wie toegang heeft tot welke zone.

Voor iedere Volunteer in het stadion is een accreditatie aangevraagd. Deze kan je ophalen bij het Stadium Accreditation Point op vertoon van je legitimatiebewijs (Paspoort of ID, géén rijbewijs). De accreditatie geeft je toegang tot de zones waar jij moet zijn. Zones waar jij niet hoeft te zijn, heb je geen recht op. Het is belangrijk je accreditatie op de wedstrijddagen én de dag voor de wedstrijd altijd zichtbaar te dragen.

Let op: Jouw accreditatie geeft je geen recht op een zitplaats tijdens de wedstrijd! Ben je klaar met je dienst, dan kan je in het Volunteershome de wedstrijd op het scherm bekijken.

Ben je je accreditatie kwijt? Dan krijg je een boete van €50,-. Wees hier dus zuinig op!

De bovenstaande informatie kun je, samen met nog veel meer praktische informatie, vinden in de Volunteers Guide die je hebt ontvangen. Heb jij de Volunteers Guide niet ontvangen? Neem dan contact op met de Venue Volunteer Manager uit jouw speelstad.

Venue Volunteer Managers

Jouw Venue Volunteer Manager is je eerste aanspreekpunt. Het kan zijn dat je tijdens het toernooi nog in een andere speelstad wordt ingepland. Het is dan prettig om ook contact op te kunnen nemen in geval van nood. Neem dan contact op met het Volunteershome. 

Speelstad

Venue Volunteer Manager

Tel. Venue Volunteer Manager

E-mail Venue Volunteer Manager

Utrecht

Michéle de Ruijter

0623029694

volunteersutrecht@weuro2017.nl

Doetinchem

Carlijn Viets

0613838235

volunteersdoetinchem@weuro2017.nl

Rotterdam

Nick Veenbrink

0622466482

volunteersrotterdam@weuro2017.nl

Breda

Chynna Kain

0612769495

volunteersbreda@weuro2017.nl

Tilburg

Maxime Welten

0653692687

volunteerstilburg@weuro2017.nl

Deventer

Suzanne de Kort

0613796006

volunteersdeventer@weuro2017.nl

Enschede

Sietske Roo

0613290615

volunteersenschede@weuro2017.nl

Projectteam

Aniek Scholten

0613057133

volunteers@weuro2017.nl 

Koop kaarten