Info

Het is mogelijk om tickets voor UEFA Women’s EURO 2017 (WEURO 2017) te kopen via deze website. Een uur na de loting op 8 november 2016 startte de vrije verkoop.

Zorg dat je erbij bent, want van 16 juli tot en met 6 augustus 2017 zijn de allerbeste voetbalsters van Europa in Nederland! En de OranjeLeeuwinnen zijn natuurlijk één van de 16 deelnemende teams aan dit Europees Kampioenschap. De speelsteden Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht zijn druk in voorbereiding op een fantastisch voetbalfeest in de zomer van 2017. 

 Ben jij nieuwsgierig naar het officiële speelschema? Klik hier voor het speelschema en bekijk op welke data in welke stadions WEURO wedstrijden worden gespeeld.

Categorieën en prijzen

De tickets zijn ingedeeld in drie categorieën: Categorie 1, Categorie 2 en Business Seats. Je kunt al losse kaarten kopen vanaf € 10,- per persoon.

Ticket pakket

Er is een stadion pakket beschikbaar, venue package, waarbij je alle wedstrijden in een stadion naar keuze kunt bezoeken (m.u.v. Utrecht, Rotterdam en Tilburg). Er worden niet in ieder stadion evenveel wedstrijden gespeeld. In de ticketshop zie je de prijs voor het venue package van jouw favoriete stadion. 

Korting

- Groepskorting tijdens groepswedstrijden: 20% korting per ticket bij bestelling vanaf 10 tickets

- Kinderkorting: 50% korting per ticket icm volwassene voor kinderen tm 14 jaar

- Venue package: 20% korting op totaalbedrag bij bestelling van alle wedstrijden in specifieke speelstad

Acties

Wil jij met jouw hele voetbalteam of met jouw familie naar een wedstrijd van WEURO? Natuurlijk kan dat! WEURO wedstrijden zijn meer dan 90 minuten voetbal. WEURO is een feestje voor jong en oud. Kijk voor meer informatie over groepskorting onder 'korting' hierboven op deze pagina. 

Aanvangstijden wedstrijden

De aanvangstijden verschillen per wedstrijd. Wedstrijden worden altijd gespeeld om 18.00 uur of om 20.45 uur. 

Kaartverkoop bij de stadions

Bij de stadions kun je in 2017 ook kaarten kopen voor WEURO wedstrijden. De kosten voor deze kaarten zijn gelijk aan de kosten voor een kaartje die je via deze website koopt.

Hospitality arrangementen

De hospitality faciliteiten en de uitstekende catering in de stadions in combinatie met het beste voetbal van Europa is een gegarandeerde combinatie voor succes. Bezoek een wedstrijd met collega`s en/of relaties door gebruik te maken van de Hospitality mogelijkheden. Bekijk WEURO wedstrijden vanuit je eigen skybox of kom gezellig netwerken in één van de Hospitality lounges.Heb je interesse, stuur dan een mail naar hospitality@weuro2017.nl

Scouts 

Ticketverzoeken van scouts kunnen worden gestuurd naar ticketing@weuro2017.nl en worden op volgorde van binnenkomst en afhankelijk van beschikbaarheid in behandeling genomen. 

Vragen

Mocht je bepaalde vragen hebben over het bestellen van tickets, kun je terecht op onze FAQ pagina. Staat jouw vraag hier niet tussen of kom je ergens niet uit, mail dan gerust naar  

Welke teams doen er mee?

De kwalificatiewedstrijden voor WEURO werden gespeeld tot en met september 2016, gevolgd door een play-off in oktober 2016. Eind oktober werd bekend welke 16 landen definitief meedoen. Nederland is als organiserend land zeker van deelname. Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Noorwegen, Zwitserland, IJsland, Spanje, Italië, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Rusland, Schotland en Portugal hebben zich ook geplaatst. 

Koop kaarten