Parking

Breda

Bezoekt u een wedstrijd met de auto, dan zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren.

Parkeerinformatie
Supporters kunnen het beste parkeren op parkeerplaats P5 of industrieterrein Steenakker.

Bussen:
Er is een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar voor publieksbussen op P7. Stuur een mail naar ticketing@WEURO2017.nl om dit aan te vragen. Pas na een bevestiging is deze plek gereserveerd. 

Minder valide parkeerplaats:
Minder validen kunnen zich melden bij P5. Er zijn daar minder validen parkeerplaatsen.

Parkeren voor bezoekers mét parkeerkaart
Bezoekers met een parkeerkaart kunnen parkeren op de parkeerplaats zoals aangeven P1 of P3. Je kunt hier alleen parkeren mét parkeerkaart (deze zijn niet meer verkrijgbaar).

Vervoersinformatie OV                         

Breda is goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. Om naar het Stadion te komen neem je op het station van Breda lijn 2 richting Haagse Beemden. Deze bus rijdt in circa 15 minuten naar het stadion, bushalte stadion NAC. Check voordat je vertrekt de actuele reisinformatie www.9292.nl

Kom je met de fiets of lopend? Gebruik dan de speciale Active app  die UEFA ontwikkeld heeft en waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Fietsen kun je stallen op de daarvoor bestemde plaatsen. Vanaf de Fanzone vertrekt de Fanwalk om 18:30 uur.

 Adres Rat Verlegh Stadion
Stadionstraat 23
4815 NC Breda

 

 

Deventer

Het stadion is zeer centraal gelegen en op minder dan 10 minuten lopen van het stadshart lopend te bereiken! Kom je met de auto, dan adviseren wij je om te parkeren op de vrije parkeerplaatsen in de buurt van het stadion. Parkeerterrein P1 is alleen toegankelijk voor genodigden met een parkeerkaart. Parkeren op loopafstand kan verder in de volgende parkeergarages:

 • Q-park Handelskade, vanwaar het stadion binnen 10 minuten lopen te bereiken is. Parkeren kost daar € 1,70 per uur.
 • Parkeergarage ‘De Boreel’, Boreelplein 45, vanwaar het stadion in 12 minuten lopen te bereiken is. Parkeren aldaar kost € 7,50 per dag.
 • Betaald parkeren kan ook op de Parking Beestenmarkt op slechts 6 minuten loopafstand van het stadion.
 • Gratis parkeren kan in zeer beperkte mate bij de Parkeerplaats van het Saxioncollega aan de Veenweg.
Doetinchem

Parkeerinformatie

- Kom je toch met de auto, houd op de A18 afslag 3 (Doetinchem) aan.

- Volg vervolgens de gele parkeerborden voor supporters & Fanzone.

- De woonwijk rondom het stadion is voorafgaande aan de wedstrijden geheel afgesloten voor het verkeer.

- Er is ruime parkeergelegenheid op het Sturkoterrein (navigatie: Stationsstraat Doetinchem), de Varkensweide, Plantenstraat en Wei van Ome Karel.

- Daarnaast zijn er een tweetal parkeergarages in het centrum: Amphion en Catharinagarage.

- Ook zijn er mogelijkheden om te parkeren op bedrijventerrein Verheulsweide (let op sommige parkeerplaatsen hebben slagbomen en gaan na sluitingstijd dicht).

- Vanaf de Fanzone rijden bussen naar het stadion. Vanaf 1,5 uur tot een half uur voor de wedstrijd.

- Na afloop rijdt de bus van het stadion weer terug naar de Fanzone tot een uur na de wedstrijd.

Parkeren publieksbussen
Er is een rondom het stadion een aantal parkeerplekken beschikbaar voor publieksbussen. Je kunt deze aanvragen door een mail te sturen naarticketing@WEURO2017.nl

Parkeren minder validen
Ook is er een aantal parkeerplekken beschikbaar voor minder validen. Deze kun je aanvragen door een mail te sturen naar ticketing@WEURO2017.nl

Enschede

Parkeerinformatie

 • Je kunt gratis parkeren op het terrein van Universiteit Twente (UT). Op het terrein wijzen parkeerwachters u de weg.
 • Volg de bewegwijzering om op de snelste manier bij het parkeerterrein van de Universiteit te komen.
 • Let op! In Enschede zelf is er op donderdag en zondag weinig tot geen parkeergelegenheid.

Vervoersinformatie OV
Het FC Twente Stadion is uitstekend met het Openbaar Vervoer (OV) te bereiken. We raden je daarom aan om met het OV te komen. Er worden geen extra treinen of bussen ingezet, dus je kunt uitgaan van de normale dienstregelingen. Check jouw treinreis hier

Er rijden wel pendelbussen:

 • Parkeer je op de parkeerplaats van de Universiteit Twente, dan kun je gebruik maken van één van de drie pendelbussen van 9 tot 18 uur naar het station Enschede en visa versa.
 • Vanuit het station Enschede ben je zo op de Fanzone op het Stadion- en Wilminkplein.
 • Vanaf 2 uur voor de wedstrijd rijden de pendelbussen niet meer naar de parkeerplaats van Universiteit Twente maar rechtstreeks van station Enschede (Fanzone en binnenstad) naar het stadion.
 • Tegelijkertijd treedt de pendeldienst tussen de parkeerplaats Universiteit Twente en het stadion in werking.

Kom je met de fiets of lopend? Gebruik dan de speciale Active app  die UEFA ontwikkeld heeft en waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Je kunt je fiets stallen op het grasveld bij bushalte Enschede Kennispark NK. Vervolgens loop je onder de spoortunnel naar het stadion. Ook is er een fietsenstalling tussen het spoor en P2 direct naast het stadion.

Rotterdam

Vervoersinformatie OV                         
Het Sparta Stadion is goed met het Openbaar Vervoer te bereiken. Tramlijn 8 en buslijn 38 stoppen naast het stadion en tramlijnen 4, 21 en 23 stoppen in de buurt van het stadion. Metrohalte Marconiplein is op slechts vijf minuten loopafstand van het stadion. Bekijk hier de makkelijkste route met het OV. Kom je met de fiets of lopend? Gebruik dan de speciale Active app die UEFA ontwikkeld heeft en waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Fietsen kun je stallen op de daarvoor bestemde plaatsen.

Adres Sparta Stadion Het Kasteel
Spartapark Noord 1
3027 VW Rotterdam

Parkeerinformatie

 • Wij adviseren om te parkeren op de aangegeven parkeerterreinen bij het stadion. Volg hiervoor de verkeersborden bij het stadion.
 • Let op! De parkeerterreinen P1 en P2 zijn alleen toegankelijk voor genodigden met een parkeerkaart.
 • Overige bezoekers adviseren wij om bij industriegebied Spaanse Polder te parkeren.
 • Speciaal voor het EK is de Kiss & Ride strook op de Horvathweg nabij het stadion ingericht. Hier kun je mensen afzetten voor en weer ophalen na de wedstrijd. Logischerwijs kun je hier niet parkeren.

Bussen:
Er is een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar voor publieksbussen. Stuur een mail naar ticketing@WEURO2017.nl om dit aan te vragen. Pas na een bevestiging is deze plek gereserveerd. 

Minder valide parkeerplaats:
Parkeerkaarten zijn alleen online te verkrijgen. Stuur een mail naar ticketing@WEURO2017.nl.

 
Kom je met de auto? Houd dan de volgende omschrijving aan.

Utrecht – Gouda
Volg de A12 tot Gouda, pak de A20 richting Rotterdam en neem vervolgens afslag 12 (Spaandepolder). Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Onder het viaduct rechtdoor rijden tot de tweede verkeerslichten; vervolgens linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan je rechterzijde.

Amsterdam – Den Haag
Volg de A4 tot Den Haag, pak daar de A13 richting Rotterdam, volg vervolgens de A20 richting de Hoek van Hollend en neem vervolgens afslag 12 (Spaandepolder). Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Onder het viaduct rechtdoor rijden tot de tweede verkeerslichten; vervolgens linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan je rechterzijde.

Breda – Dordrecht
Volg de A16 richting Den Haag, volg daarna de A20 richting de Hoek van Holland en neem vervolgens afslag 12 (Spaansepolder). Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Onder het viaduct rechtdoor rijden tot de tweede verkeerslichten; vervolgens linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde.

Hoek van Holland
A20 richting Rotterdam/Den Haag. Je neemt vervolgens afslag 12 (Spaansepolder). Onderaan de afrit ga je rechtsaf richting Delftshaven. Bij de verkeerslichten ga je linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende verkeerslichten ga je rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt dan vervolgens aan je rechterzijde.

Tilburg

Reisinformatie voor bezoekers wedstrijden WEURO 2017 Tilburg

Vanaf de A58, de A65, de N269 en de N261 wordt u via borden langs de weg naar de beschikbare parkeerlocatie verwezen. Vanaf de parkeerlocatie wordt u per gratis bus naar het stadion gebracht. Houd rekening met ongeveer 25 minuten extra reistijd vanaf de parkeerlocatie naar het stadion. Na afloop van de wedstrijd zijn er ook gratis bussen terug naar de parkeerlocatie.  Parkeren bij het Koning Willem II stadion is tijdens het EK niet mogelijk.

Met het openbaar vervoer
Vanaf treinstation Tilburg Centraal is het stadion te bereiken via buslijn 8 Het Laar. De reistijd vanaf het treinstation naar het voetbalstadion is ongeveer 15 minuten. Dit busvervoer is niet gratis.

De grootste kermis van de Benelux vindt deze week in Tilburg plaats. In verband met de kermis is het centrum lastig bereikbaar voor autoverkeer.

Utrecht

Vervoersinformatie OV                         

Stadion Galgenwaard is goed met het Openbaar Vervoer (OV) te bereiken. Direct bij het stadion zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar. We raden je daarom aan om met het OV te komen. Of met de fiets uiteraard als je uit Utrecht komt. Kom je met de fiets of lopend? Gebruik dan de speciale Active app  die UEFA ontwikkeld heeft en waarbij je kans maakt op leuke prijzen.

- Vanaf Utrecht CS rijdt er een gratis pendelbus naar Stadion Galgenwaard. Deze vertrekt aan de Croeselaan voor het Beatrix gebouw. Volg hiervoor vanuit de stationshal de borden Jaarbeurs.

- De pendelbus rijdt vanaf 3 uur voor de wedstrijd naar het stadion.

- Na de wedstrijd rijdt de pendelbus tot 2 uur na de wedstrijd vanaf het stadion naar Utrecht CS.

- Check voor vertrek je treinreis, er zijn op zondag 16 juli op verschillende plaatsen werkzaamheden aan het spoor. 

Parkeerinformatie

- Direct bij het stadion zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar. Je kunt parkeren bij P + R De Uithof of op één van de naastgelegen terreinen.

- Vanaf de P+R rijdt een gratis pendelbus naar Stadion Galgenwaard. Deze vertrekt vanaf de begane grond. De pendelbus rijdt vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot 2 uur na de wedstrijd.

- Parkeren op P+R De Uithof kost €4,50. Houd er rekening mee dat er beneden bij de betaalautomaten afgerekend moet worden.

- Vanaf hier kun je ook een bus pakken naar de Fanzone op de Neude. Bus 28, vertrekt elke 15 minuten. Bij de parkeerautomaat kun je een combikaartje kopen parkeren + reizen voor €5,-

- Voer op je navigatiesysteem in: Universiteitsweg, Utrecht, kruising A28. Neem op de A28 afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg vanaf hier de gele borden “P WEURO”. 

Minder valide parkeerplaats:
Parkeren voor minder validen bij bij P3 op vertoon van een pas. Voertuigen hoger dan 2 meter, neem contact op met

Parkeerplaats publieksbussen:
Publieksbussen kunnen parkeren op de  parkeerplaatsen van Sportvereniging VSC. Wees op tijd! Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar (25 in totaal). Het adres is: Koningsweg 139, 3585 LA Utrecht.

Parkeren VIP: alleen parkeren met vooraf verstrekte parkeerkaart mogelijk
Volg de routebeschrijving naar parkeerplaats P1 Stadion Galgenwaard  Let op! Vooraf verstrekte parkeerkaart nodig

NAVIGATIEADRES P1 (alleen met parkeerkaart toegankelijk)
Galgenwaard: Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht 

Vanuit richting Den Haag/Rotterdam
Je volgt de A12 richting Utrecht. Vervolgens houd je de borden Ring Utrecht (Zuid) aan. Daarna neem je de afslag Hoograven (afrit 18). Vervolgens neem je de rotonde ¾, richting Lunetten. Je volgt de Waterlinieweg. Daar neem je afrit Stadion (Galgenwaard) naar het Herculesplein. Hier ga je rechtsaf de Herculeslaan en daar neem je vervolgens de 2e inrit aan de rechterzijde. Bestemming bereikt!

Vanuit richting Amsterdam/’s-Hertogenbosch
Je volgt de A2 tot knooppunt Oudenrijn. Vervolgens houd je de borden Ring A12 aan. Daarna neem je de afslag Hoograven (afrit 18). Vervolgens neem je de rotonde ¾, richting Lunetten. Je volgt de Waterlinieweg. Daar neem je afrit Stadion (Galgenwaard) naar het Herculesplein. Hier ga je rechtsaf de Herculeslaan en daar neem je vervolgens de 2e inrit aan de rechterzijde. Bestemming bereikt!

Vanuit richting Arnhem
Je volgt de A12 richting Utrecht. Vervolgens houd je de borden Utrecht-Centrum/Ring Zuid aan. Daarna neem je de afslag Hoograven (afrit 18). Vervolgens neem je de rotonde ¼ nemen, richting Lunetten. Je volgt de Waterlinieweg. Daar neem je afrit Stadion (Galgenwaard) naar het Herculesplein. Hier ga je rechtsaf de Herculeslaan en daar neem je vervolgens de 2e inrit aan de rechterzijde. Bestemming bereikt!

Vanuit de richting Almelo 
Je volgt de A27 tot knooppunt Lunetten. Je neemt vervolgens afrit Centrum/Jaarbeurs (A12). Daarna neem je de afslag Hoograven (afrit 18). Vervolgens neem je de rotonde ¾, richting Lunetten. Je volgt de Waterlinieweg. Daar neem je afrit Stadion (Galgenwaard) naar het Herculesplein. Hier ga je rechtsaf de Herculeslaan en daar neem je vervolgens de 2e inrit aan de rechterzijde. Bestemming bereikt!

Vanuit richting Hilversum/Amersfoort
Volg de A28 en ga richting Stadion/Lunetten. Nadat je linksaf geslagen bent op de Waterlinieweg, neemt je de eerste afslag richting Centrum-West/Galgenwaard. Onderaan de afrit gaat je linksaf richting Herculeslaan. Je rijdt bij de verkeerslichten rechtdoor de Herculeslaan op en neemt de 2e inrit aan de rechterzijde. Bestemming bereikt!

VIP en media: alleen parkeren met vooraf verstrekte parkeerkaart mogelijk
Volg de routebeschrijving naar parkeerplaats P3 Stadion Galgenwaard 
Let op! Vooraf verstrekte parkeerkaart nodig

NAVIGATIEADRES P3:
Galgenwaard, Herculesplein 290, 3584 AA Utrecht

Vanuit richting Den Haag/Rotterdam
Je volgt de A12 richting Utrecht. Vervolgens volg je de borden Ring Utrecht (Zuid). Daarna neem je de afslag Hoograven (afrit 18). Vervolgens neem je de rotonde ¾, richting Lunetten. Je volgt de Waterlinieweg. Daar neem je afrit Stadion (Galgenwaard) en om de bocht neem je de afslag richting de Q-Park parkeergarage. Bestemming bereikt!

Vanuit richting Amsterdam/’s-Hertogenbosch
Je volgt de A2 tot knooppunt Oudenrijn. Vervolgens volg je de borden Ring A12. Daarna neem je de afslag Hoograven (afrit 18). Vervolgens neem je de rotonde ¾, richting Lunetten. Je volgt de Waterlinieweg. Daar neem je afrit Stadion (Galgenwaard) en om de bocht neem je de afslag richting de Q-Park parkeergarage. Bestemming bereikt!

Vanuit richting Arnhem
Je volgt de A12 richting Utrecht. Vervolgens volg je de borden Utrecht-Centrum/Ring Zuid. Daarna neem je de afslag Hoograven (afrit 18). Vervolgens neem je de rotonde ¼ richting Lunetten. Je volgt de Waterlinieweg. Daar neem je afrit Stadion (Galgenwaard) en om de bocht neem je de afslag richting de Q-Park parkeergarage. Bestemming bereikt!

Vanuit de richting Almelo 
Je volgt de A27 tot knooppunt Lunetten. Daar neem je de afrit Centrum/Jaarbeurs (A12). Daarna neem je de afslag Hoograven (afrit 18). Vervolgens neem je de rotonde ¾, richting Lunetten. Je volgt de Waterlinieweg. Daar neem je afrit Stadion (Galgenwaard) en om de bocht neem je de afslag richting de Q-Park parkeergarage. Bestemming bereikt!

Vanuit richting Hilversum/Amersfoort
Volg de A28 en ga richting Stadion/Lunetten. Nadat je linksaf geslagen bent op de Waterlinieweg, neemt je de eerste afslag richting Centrum-West/Galgenwaard. Onderaan de afrit gaat je linksaf richting Herculeslaan. Hier sorteer je rechts voor, je slaat rechtsaf richting de Q-Park parkeergarage. Bestemming bereikt!

 


Koop kaarten