Breda

Speelsteden // Breda

Breda met haar beroemde avondje-NAC een echte voetbalstad. Waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. We heten alle fans dan ook van harte welkom. Vanuit het Centraal Station loopt men direct de Fanzone in (Willemstraat) en ook in het sprankelende centrum van de stad kunnen de bezoekers zich uitstekend vermaken.

In Breda worden 5 EK wedstrijden gespeeld: 4 groepswedstrijden en een kwartfinale. Voor een overzicht van alle EK-wedstrijden bekijk het complete wedstrijdschema.

Het programma in Breda:
17 juli: Duitsland - Zweden (groep B) 0-0
20 juli: Noorwegen - België (groep A) 0-2
23 juli: Engeland - Spanje (groep D) 2-0
26 juli: Zwitserland - Frankrijk (groep C) 1-1
3 Augustus: Halve finale Denemarken - Oostenrijk: 3-0

Bekijk via de hospitality flyer welke mogelijkheden er zijn voor WEURO2017 corporate hospitality in het Rat Verlegh Stadion.


Rat Verlegh Stadion

Het Rat Verlegh Stadion werd in 1996 officieel in gebruik genomen en biedt plaats aan 19.000 supporters. Het stadion dankt haar naam aan Antoon 'Rat' Verlegh, een clubicoon van de club die gedurende het seizoen haar thuiswedstrijden in dit stadion speelt: NAC Breda. De faciliteiten van het Rat Verlegh Stadion zijn er specifiek op gericht om de bezoeker een unieke en bijzondere voetbalbelevenis te geven. Dankzij de traditionele tribune-indeling beleeft iedere supporter de wedstrijd op de wijze zoals hij of zij dat wil.

 Adres: Stadionstraat 23, 4815 NC Breda.