Breda

Praktische informatie

Print je tickets!
Heb je jouw tickets online gekocht? Print dan voordat je op weg gaat je tickets. Alleen met een geprint ticket op A4-formaat heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang. 

Fanwalk

De Fanwalk verlaat de Fanzone om 18:30. 

Stadioninformatie

- Bij het stadion is een commercial zone met enkele activiteiten om alvast op te warmen voor de wedstrijd.

- In het stadion is een divers cateringaanbod van zowel hapjes als drankjes die te verkrijgen zijn bij de verschillende cateringcounters. Er kan in het stadion alleen betaald worden met een betaalkaart.

- De betaalkaarten zijn gratis te verkrijgen bij één van de servicepunten in het stadion. Opwaarderen kan met cash of pin (minimaal € 10,-).

- Na de wedstrijd kun je de betaalkaart eventueel inleveren bij het servicepunt. Je ontvangt dan het resterende tegoed op de kaart terug (tot maximaal € 10,-).

- Op jouw ticket staat aangegeven via welke ingang je naar binnen kunt, het is niet mogelijk via een andere ingang het stadion binnen te gaan.

Hier van het stadion. Bij het stadion staan ook vrijwilligers die je de weg kunnen wijzen naar de juiste ingang.


Veiligheid
Veiligheid staat bij de organisatie van het toernooi voorop. Er zijn daarom maatregelen van kracht waarvoor we je aandacht vragen:-

- Bij elke ingang vindt tassencontrole plaats. Om wachtrijen te voorkomen vragen we je om geen (rug)tassen mee te nemen.

- Voorwerpen die gevaarlijk kunnen zijn voor de veiligheid zijn verboden. Denk daarbij aan: flesjes, glazen, stokken, vuurwerk en wapens.

- Spandoeken zonder stokken zijn toegestaan, mits de tekst niet discriminerend of kwetsend is.

- Roken en alcoholgebruik zijn verboden. 

- Het meenemen van eigen eten en drinken in het stadion is niet toegestaan.

Het totale overzicht vind je in de KNVB Standaardvoorwaarden

Reisinformatie

Op deze pagina staat alle reisinformatie om naar het Rat Verlegh Stadion te komen.

Openbaar vervoer
Check voordat je vertrekt de actuele reisinformatie 

Trein
Indien je met de trein reist, dien je uit te stappen op station Breda Centraal Station. Aan de achterzijde van het station vind je de opstapplaats voor de stadsbussen. Daar neem je lijn 2 richting Haagse Beemden. Na ongeveer 15 minuten bent jebij de bushalte recht voor het Rat Verlegh Stadion.

Bus
Als je met de bus vanuit de Bredase wijken of vanuit de regio naar het stadion reist, kun je vanuit de Haagse Beemden met lijn 2 rechtstreeks naar het stadion. Anders kun je overstappen bij station Breda Centraal of de centrale binnenstadshaltes Karnemelkstraat of Vlaszak. Hier neem je lijn 2 richting Haagse Beemden.

Deur-tot-deur advies
Voor een reisadvies op maat verwijzen wij u graag door naar 9292ov.nl. Vul als bestemming ´Stadionstraat 23´ te ´Breda´ in en u krijgt de route van deur tot deur. Parkeren zonder parkeerkaart kan op P5, gelegen naast het stadion, of u kunt parkeren op industrieterrein Steenakker.

Adres Rat Verlegh Stadion
Stadionstraat 23
4815 NC Breda

Fiets of lopend
Kom je met de fiets of lopend? Gebruik dan de speciale Active app die UEFA ontwikkeld heeft en waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Fietsen kun je stallen op de daarvoor bestemde plaatsen. Vanaf de Fanzone vertrekt de Fanwalk om 18:30.

Met de auto
Het Rat Verlegh Stadion is gevestigd aan de Stadionstraat 23 te Breda. Hieronder volgen routebeschrijvingen naar het stadion vanaf de snelwegen rondom Breda. Parkeren zonder vooraf verstrekte parkeerkaart kan rondom het stadion bij parkeerplaats P5 of op industrieterrein Steenakker.

• Vanuit Rotterdam (A16)
Als je vanuit Rotterdam rijdt, neem je de afslag Prinsenbeek / Breda-Noord. Bij de stoplichten aan het einde van deze afslag ga je links met de bocht mee het viaduct over. Bij de volgende 3 stoplichten, ga je rechtdoor. Bij het vierde stoplicht sla je rechtsaf en bij het volgende stoplicht linksaf. Welkom! Je ziet aan jouw rechterhand het Rat Verlegh Stadion.

• Vanuit Antwerpen (A16)
Als je vanuit Antwerpen rijdt, dan neemt u afslag Breda-Noord op de A16. Aan het einde van de afslag gaat je rechts. U krijgt hierna 2 stoplichten, waar je rechtdoor gaat. Bij het derde stoplicht sla je rechtsaf en bij het volgende stoplicht linksaf. Welkom, je ziet aan jouw rechterhand het Rat Verlegh Stadion.

• Vanuit Utrecht (A27)
Als je vanuit Utrecht rijdt, neemt je afslag Breda-Noord. Aan het einde van deze afslag ga je rechtsaf. Bij het tweede stoplicht na de afslag sla je vervolgens weer rechtsaf (voor rechtsaf staan overigens geen verkeerslichten). Je gaat nu een viaduct over een spoorlijn over. Na het viaduct komen er 7 verkeerslichten waar je allemaal rechtdoor gaat. Na het 6e stoplicht krijg je een viaduct over water. Bij het 8e stoplicht houd je richting het stadion aan (linksaf), waarna je rechtdoor kunt gaan. Je rijft dan als het ware op het NAC Stadion. Je gaat bij het volgende stoplicht linksaf. Je ziet aan jouw rechterhand het Rat Verlegh Stadion.

• Vanuit Tilburg (A58 / A27)
Als je vanuit Tilburg rijdt, houd je net voor Breda de aanwijzing Breda-Noord aan. Je komt nu op de A27 terecht. Je neemt na ruim 3 kilometer de afslag Breda-Noord. Aan het einde van deze afslag ga je linksaf het viaduct onderdoor. Bij het derde stoplicht na de afslag ga je vervolgens weer rechtsaf (voor rechtsaf staan overigens geen verkeerslichten). Je gaat nu een viaduct over een spoorlijn over. Na het viaduct komen er 7 verkeerslichten waar je allemaal rechtdoor gaat. Na het 6e stoplicht krijg je een viaduct over water. Bij het 8e stoplicht houd je richting het stadion aan (linksaf), waarna je rechtdoor kunt gaan. Je rijft dan als het ware op het NAC Stadion. Je gaat bij het volgende stoplicht linksaf. Je ziet aan jouw rechterhand het Rat Verlegh Stadion.

Parkeren zonder parkeerkaart kan op P5, gelegen naast het stadion, of u kunt parkeren op industrieterrein Steenakker.

Parkeren

Bezoekt u een wedstrijd met de auto, dan zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren.

Parkeerinformatie
Supporters kunnen het beste parkeren op P5 of industrieterrein Steenakker.


Bussen:
Er is een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar voor publieksbussen op P7. Stuur een mail naar ticketing@WEURO2017.nl om dit aan te vragen. Pas na een bevestiging is deze plek gereserveerd. 

Minder valide parkeerplaats:
Minder validen kunnen zich melden bij P5. Er zijn daar minder validen parkeerplaatsen.

Parkeren voor bezoekers mét parkeerkaart
Bezoekers met een parkeerkaart kunnen parkeren op de parkeerplaats zoals aangeven P1 of P3. Je kunt hier alleen parkeren mét parkeerkaart. Bussen kunnen parkeren op P7 aan de overkant van de weg (Noorzijde Stada Stores). Let op: hiervoor kan een parkeerkaart aangevraagd worden bij ticketing@WEURO2017.nl

Vervoersinformatie OV                         
Breda is goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. Om naar het Stadion te komen neem je op het station van Breda lijn 2 richting Haagse Beemden. Deze bus rijdt in circa 15 minuten naar het stadion, bushalte stadion NAC. Check voordat je vertrekt de actuele reisinformatie www.9292.nl

Kom je met de fiets of lopend? Gebruik dan de speciale Active app die UEFA ontwikkeld heeft en waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Fietsen kun je stallen op de daarvoor bestemde plaatsen. Vanaf de Fanzone vertrekt de Fanwalk om 18:30 uur.

 Adres Rat Verlegh Stadion
Stadionstraat 23
4815 NC Breda

 

 

Stadion informatie

Stadioninformatie

  • Bij het stadion is een commercial zone met enkele activiteiten om alvast op te warmen voor de wedstrijd
  • In het stadion is een divers cateringaanbod van zowel hapjes als drankjes die te verkrijgen zijn bij de verschillende cateringcounters. Er kan in het stadion alleen betaald worden met een beaalkaart
  • De betaalkaarten zijn gratis te verkrijgen bij één van de servicepunten in het stadion. Opwaarderen kan met cash of  pin (minimaal € 10,-).
  • Na de wedstrijd kun je de betaalkaart eventueel inleveren bij het servicepunt. Je ontvangt dan het resterende tegoed op de kaart terug (tot maximaal € 10,-).
  • Op jouw ticket staat aangegeven via welke ingang je naar binnen kunt, het is niet mogelijk via een andere ingang het stadion binnen te gaan

Op de website vind je een plattegrond van het stadion. Bij het stadion staan ook vrijwilligers die je de weg kunnen wijzen naar de juiste ingang.

Stad en stadion programma

Fan activiteiten

Voor de wedstrijd kun je in de stemming komen op de WEURO Fanzone in de Willemstraat (aan de centrumzijde van het station). Hier verzamelen fans zich om met elkaar naar de wedstrijden toe te leven. Er valt voor jong en oud van alles te doen, te zien en te beleven. Zo kun je meedoen aan verschillende voetbalactiviteiten of lekker loungen voor het scherm. Uiteraard is er muziek en er foodtrucks voor een hapje en drankje. Tip: de Fanzone in de Willemstraat is maar liefst 10 dagen geopend tijdens het toernooi. Kijk voor het programma en de openingstijden hieronder. 

  • 29 juli: kwartfinales
  • 30 juli: kwartfinales
  • 3 augustus: halve finales, waarvan één in Breda
  • 6 augustus: FINALE

De Fanzone gaat om 17:00 open, behalve op donderdag 3 augustus. Het programma op 3 augustus ziet er als volgt uit:

Programma
12.00 – 14.00: Best of Breda Tournament
14.00 – 15.00: Keepie Uppie
15.00 – 16.00: Pole soccer
16.00 – 17.00: Wisselende grote activiteit
17.00 – 23.00: Sfeerprogramma

Doe mee aan het Speel je fit spel, speel een potje tafelvoetbal, of doe mee met polesoccer óp het water. Daarnaast zijn er foodtrucks, is er een chillzone én een groot scherm om de wedstrijden live op te volgen. Het sfeerprogramma omvat de voetbalwedstrijden en de Fanwalk, gecombineerd met live muziek en hapjes en drankjes. Daarnaast is er op 26 juli een speciale Kidsday met extra veel spelletjes voor de jeugd. Tot ziens in de Fanzone!

En er is nog meer te doen in Breda. Met een levendig stadshart, historische panden en monumenten, een groene omgeving en meerdere musea is Breda het ideale dagje uit. Bezoek voorafgaand aan de wedstrijd de prachtige stad of onderneem een rondvaart over de singels. Breda kent een drukke agenda in de zomer. Kijk voor alle activiteiten op de website van de VVV.

Fanwalk
Op elke wedstrijddag wordt er in een Fanwalk naar het stadion gelopen. De Fanwalk vertrekt vanaf de Fanzone om 15:45 of om 18:30. De vertrektijd is afhankelijk van het aanvangstijdstip van de wedstrijd.

Plattegrond
Koop kaarten