Fanzone

UEFA Women's EURO 2017 (WEURO 2017) is meer dan voetbalwedstrijden van Europese toppers! Samen warmen we op richting het toernooi met allerlei side events, activiteiten en acties. Basisscholen uit heel Nederland worden getrakteerd op een schitterend lespakket, iedereen wordt uitgedaagd de bal zo lang mogelijk hoog te houden met het WEURO keepie uppie spel en verenigingen worden verrast met Voetbalfestivals; een feestelijke dag met een scala aan voetbalactiviteiten. Via speciale acties wordt bepaald wie er tijdens de wedstrijden van WEURO het veld op mag. Bijvoorbeeld met de vlaggen of het middencirkeldoek. En dit is nog lang niet alles!  

Vanaf 100 dagen voor het toernooi, staat iedere vrijdag in het teken van voetbal tijdens dé Football Fridays. Met iedere week een speciaal thema gekoppeld aan een actie, waardoor jij kans maakt op gratis kaarten van één van de WEURO wedstrijden.

Tijdens het toernooi zelf zijn er in de speelsteden Fanzones waar iedereen welkom is om het WEURO 2017 gevoel te ervaren en beleven. Met een Fanwalk in een feestelijke optocht richting de stadions; het gaat gebeuren! Houd deze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen of volg ons op TwitterFacebookInstagram en YouTube!

Voor alle basisscholen in heel Nederland is er het gratis lespakket Kicken! met alles over voetbal, het EK, de OranjeLeeuwinnen en de 15 andere teams. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje op http://www.lespakketkicken.nl 

Koop kaarten